KAR

25 augustus 2023

Landelijke KAR-dag op 18 november in… Friesland!

Na drie online edities is de landelijke KinderAdviesRaden-dag dit jaar weer live, en wel in het mooie Friesland! We zijn ontzettend blij elkaar weer in het echt te kunnen ontmoeten. Kijk snel naar de uitnodigingsvideo en zorg dat je erbij bent! 

Stichting Kind en Ziekenhuis en revalidatie Friesland nodigen je bij deze van harte uit om deel te nemen aan de landelijke KinderAdviesRaden-dag op zaterdag 18 november in Beetsterzwaag in Friesland.

Bekijk de uitnodigingsvideo:

Download de uitnodiging in pdf:

Uitnodiging Landelijke KAR-dag 18 november 2023

Dit is de Landelijke KinderAdviesRaden-dag 2023

Dag: zaterdag 18 november 2023
Tijd: van 11.00 tot 14.30 uur
Plaats: Revalidatie Friesland, Beetsterzwaag
Thema: Met elkaar in gesprek
Aanmelden: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/2023kardag

Samen met de KinderAdviesRaad van Revalidatie Friesland zijn we druk bezig een inspirerend en interactief programma te organiseren. We verheugen ons erop jullie op zaterdag 18 november te ontmoeten!

De dag staat in het teken van elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Zet de datum in je agenda en zorg dat je erbij bent! Het belooft een leuke dag te worden met een inspirerende spreker (die je echt niet wilt missen), leuke workshops, lekker eten en natuurlijk veel gezelligheid!

Het centrale thema is ‘Met elkaar in gesprek’. Meer hierover, en over het vervoer naar de locatie, lees je in de uitnodiging.

Meld je snel aan: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/2023kardag