27 oktober 2023

Met de AV1-robot gaat hun schoolleven gewoon door

Sommige kinderen kunnen door ziekte of aandoening (tijdelijk) niet naar school. Het is dan belangrijk dat hun schoolleven toch gewoon doorgaat. Dat ze die spreekbeurt met hun klasgenootje toch kunnen geven. En dat ze er ook buiten de klas gewoon bij zijn. Met de AV1-robot van Kind & Ziekenhuis kan dat!

Vanuit huis of het ziekenhuis volgen ze de lessen, kletsen ze mee in de pauze en zijn ze erbij op het feestje. Op deze manier zijn ze op afstand overal bij en missen ze niets! Stichting Kind en Ziekenhuis leent hem gratis uit aan kind en ouders. De AV1-robot is handzaam, AVG proof én binnen een paar dagen in huis. Hij werkt op Wifi én 4G en is in een handomdraai gebruiksklaar.

Op onze speciale website mijn-bondgenoot.nl vind je antwoord op al je vragen. Kijk er rustig rond! Je vindt hier onder meer ervaringsverhalen van kinderen die dankzij de AV1-robot toch gewoon konden blijven meedoen.

Contact opnemen?
Angélique van den Berg van Kind & Ziekenhuis staat je graag te woord! Bel 085 – 020 12 65 of mail naar robot@kindenziekenhuis.nl.

Direct aanvragen?
Vul het aanvraagformulier in via deze link op mijn-bondgenoot.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.