Vacature Raad van Toezicht

24 augustus 2023

Kom jij onze Raad van Toezicht versterken?

Wil jij je inzetten voor optimale kind- en gezinsgerichte zorg voor ieder kind? Wil je dat doen als lid van de Raad van Toezicht  van Stichting Kind en Ziekenhuis? En heb je een financieel profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De zittingstermijn van het huidige financiële Raad van Toezicht-lid zit er helaas op. Daarom zoeken wij een opvolger.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een iemand met financiële ervaring en een brede financiële blik, die zich wil verbinden aan onze mooie Stichting en onze doelstellingen. Daarnaast heeft onze kandidaat gevoel voor maatschappelijke verhoudingen en wat er in de samenleving speelt, affiniteit met de medische kindzorg en gevoel voor strategie.

Wie zijn wij?

Stichting Kind en Ziekenhuis is al ruim 45 jaar dé patiëntenorganisatie voor kind en gezin in de medische zorg. De Raad van Toezicht houdt toezicht op het beleid van de bestuurder en op de algemene gang van zaken.

Wat willen wij bereiken?

Kind & Ziekenhuis wil dat ieder kind dat met ziekte te maken krijgen optimale kind- en gezinsgerichte zorg ontvangt. Dat is kindzorg zonder angst, pijn of stress, met zorgverleners die goed naar het kind luisteren, ze betrekken bij het hele zorgproces en samen met het kind beslissen over de zorg en de behandeling. Het is zorg die waar mogelijk plaatsvindt in de eigen omgeving en die past bij het leven van het kind in het gezin, op school en op de sportclub.

Interesse? Meld je aan!

Spreekt jou dat aan? Lees dan de uitgebreide vacaturetekst. Hierin staat alles over de functie (waaronder een uitgebreide profielschets), de Raad van Toezicht en het werk van Kind & Ziekenhuis. Vraag eventeel extra informatie op bij directeur-bestuurder Hester Rippen-Wagner en meld je aan! Ook als je iemand kent voor wie deze functie geknipt is horen wij dat graag.

Download de vacature: Vacature lid Raad van Toezicht met financieel profiel – Stichting Kind & Ziekenhuis