26 januari 2021

Alles is Anders!? Over-leven met zorg

Hoe gaat het met jou, als vader of moeder? Misschien niet het juiste moment nu met Corona? Aan de andere kant: wanneer maak je wel tijd voor jezelf? Want in deze onzekere tijd wordt er van jou als ouder, maar ook als partner (en schooljuf/meester) nóg meer van jou en je veerkracht gevraagd.

Als je toch tijd voor jezelf wilt en kunt maken, kom op zondagmiddag 31 januari naar onze online bijeenkomst, met als titel: ‘Alles is anders!?’. Even niet over de Coronatijd, maar over-leven met zorg. Voor herkenning, verkenning en erkenning vol interactie: praat mee via chat en mentimeter.

In de eerste aflevering van dit drieluik kijken de hosts Wil Molenaar en Anjet van Dijken om 13.30 uur samen met vader Rob (62, hoogleraar Organisatiepsychologie aan de VU en tevens voorzitter stichting Smith Magenis) en moeder Jeannine (47, verpleegkundige wondexpertiseteam) en om 16.00 uur samen met broer Daniël (29, sociaal werker) en zus Rachèl (21, student) terug naar de tijd voordat alles(!?) veranderde door de komst van hun kind of broer/zus met zorg.

Je hoort verhalen over wie ze zijn en waren en wat ze allemaal deden. Op een originele manier gaan we in gesprek over wat dat te maken heeft met wie ze nu zijn, en (weer) zouden willen zijn.

In maart en juni volgen de volgende twee delen: Wie ben je nu? En wie wil je nog meer zijn?

Pak je de 31e tijd voor jezelf? Meld je NU aan. Je bent van harte welkom om beiden bij te wonen! (Meld je dan 2x aan)

Zien we je zondag 31 januari?

Meer informatie

Aanmelden