12 oktober 2018

Kindergeneeskundige zorg: centraliseren of niet?

Vragenlijst Stichting Kind en Ziekenhuis en VSOP

Stichting Kind en Ziekenhuis en VSOP (voor zeldzame en genetische aandoeningen) willen graag in kaart brengen hoe gedacht wordt over het al dan niet centraliseren van medische zorg voor kinderen.

‘Centraliseren’ is het bundelen van kennis en ervaring in een centrum, bijvoorbeeld een expertisecentrum of een universitair ziekenhuis. Centraliseren heeft zeker voordelen maar mogelijk ook nadelen. We willen graag je mening daarover weten zodat wij op basis van je mening het beleid kunnen beïnvloeden.

Wil je voor ons de vragenlijst uitzetten bij je achterban? Dat kan door dit bericht met onderstaande link door te sturen.

De vragenlijst bevat totaal 28 vragen. Op basis van je antwoorden worden sommige pagina’s automatisch overgeslagen als deze vragen niet op jou van toepassing zijn. De vragenlijst kun je alleen ONLINE (m.b.v. internet) invullen. Indien het niet lukt om de vragenlijst in 1 keer in te vullen is het mogelijk om deze te onderbreken en later verder te gaan. Indien je vanaf dezelfde computer verder werkt worden je eerdere antwoorden onthouden.

Uiteraard worden al je antwoorden anoniem verwerkt.

De link naar de online vragenlijst:

https://nl.surveymonkey.com/r/centralisering-kindergeneeskunde

Alvast hartelijk dank voor je deelname.

Hester Rippen, Stichting Kind en Ziekenhuis
Eric Vermeulen, VSOP