30 maart 2022

Ouders gezocht voor een online groepsgesprek: over jouw ervaringen tijdens medische (be)handelingen bij jouw kind

Stichting Kind en Ziekenhuis bevordert al bijna 45 jaar kind- en gezinsgerichte medische zorg. Wij zijn op zoek naar ouders die willen deelnemen in een groepsgrespek voor een onderzoek naar de rol van ouders tijdens (be)handelingen in de medische kindzorg. Om medische kindzorg nóg beter te maken.

Waarom dit groepsgesprek?

Met dit groepsgesprek willen wij met jou in gesprek. Door middel van een groepsgesprek willen wij inzicht krijgen in hoe de rol van ouders tijdens medische (be)handelingen kan helpen bij het verminderen van angst, stress, pijn en dwang bij het kind. Jouw mening is daarom voor ons van groot belang!

Hoe?

In een groep met 4/5 ouders praten we online (via ZOOM) met elkaar over verschillende vragen en discussieonderwerpen. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk verschillende perspectieven, ervaringen en adviezen van ouders in beeld te brengen. Zo kunnen wij bijdragen aan het verbeteren van medische kindzorg. Wat voor ouderlijke rol helpt voor jouw kind tijdens medische (be)handelingen? Wat werkt juist helemaal niet? Wat voor ideeën en adviezen heb jij over de rol van ouders tijdens deze medische (be)handelingen?

Wanneer?

Het groepsgesprek zal worden ingepland op: 

Dinsdag 12 april van 19:00 – 20:30 uur

en

Dinsdag 19 april van 19:00 – 20:30 uur

Je doet aan één groepsgesprek mee. Ter vergoeding ontvang je een VVV-bon van 25 euro bij deelname. 

Aanmelden?

Wil je meedoen? Meld je dan aan via deze link!

Vergeet tijdens het aanmelden niet de vragenlijst in te vullen. Binnen een paar werkdagen ontvang je een bevestigingsmail van ons.

Meer informatie over Kind & Ziekenhuis? Kijk op kindenziekenhuis.nl

Voor vragen kun je ook contact opnemen met Kind & Ziekenhuis via projectmanager@kindenziekenhuis.nl of (085) 020 12 65.