Webinar MKS

19 november 2021

Webinar: Samen gaan voor goede zorg voor het zieke kind in de eigen omgeving

AAN DE SLAG MET MKS: MEDISCHE KINDZORG SAMENWERKING

In de zorg voor het kind met een zorgbehoefte en het gezin thuis is samenwerking belangrijk. Samenwerking met het kind en zijn gezin en met de betrokken professionals.

Want hoe zorg je dat je weet wat kind en gezin thuis nodig (gaan) hebben? Onder welke wetgeving een kind valt? Hoe draag je zorg over? Hoe zorgen we dat alle betrokkenen  weten wat de afspraken zijn? Hoe werk je samen met een kinderarts op afstand?

Op donderdag 16 december van 19.00 tot 21.00 uur, praten we met zoveel mogelijk mensen die te maken hebben met zorg voor het zieke kind thuis; kinderen zelf, hun ouders, kinderartsen, kinderverpleegkundigen, medische pedagogisch zorgverleners, onderwijzers, psychologen, paramedici en en medewerkers van gemeenten.

We laten organisaties aan het woord waar samenwerking tot mooie resultaten leidt en beantwoorden vragen van professionals die de samenwerking en de zorg willen verbeteren. En we laten zien welke hulpmiddelen/tools er zijn waarmee je in jouw eigen organisatie en regio aan de slag kan.

Meld je aan en stel vast je vragen via de button! Volg het Webinar via de livestream en praat mee via de chat.

gehost en mede namens