MKB'er

24 mei 2024

Denkt u als MKB’er met ons mee? U bent welkom op 11 juli

Geeft u ook graag kinderen een stem in hun zorgproces en zorg die speciaal op hen gericht is? En bent u eigenaar of vertegenwoordiger van een kleine of middelgrote onderneming? Dan bent u op 11 juli van harte welkom!

Kinderen die te maken krijgen met ziekte of een aandoening moeten zich namelijk gehoord, gezien en veilig voelen, vindt Kind & Ziekenhuis. Ze hebben recht op zorg die past in hun leven. Daarom zetten wij ons in om kinderen een stem te geven in hun eigen behandeling en zorg. Dit doen wij met de steun van velen in de zorg en daarbuiten. Wij merken dat ook steeds meer kleine en middelgrote ondernemingen sympathie hebben voor onze missie.

Graag zouden wij kijken of wij de steun van het midden en klein bedrijf concreter kunnen maken. Maar hoe? Denk met ons mee!

Om die reden organiseert Stichting Kind en Ziekenhuis een bijeenkomst speciaal voor eigenaren of vertegenwoordigers van kleine en middelgrote ondernemingen. We willen met elkaar in gesprek gaan over wederzijdse wensen en mogelijkheden om met elkaar samen te werken. Denk daarbij aan financiële steun, het mogelijk maken van speciale projecten, alles is bespreekbaar.

Wanneer: donderdag 11 juli van 19:00 uur tot 20:30 uur

Waar: Stichting Kind en Ziekenhuis – Churchilllaan 11 in Utrecht

Aanmelden: klik hier en vul het aanmeldformulier in

Hopelijk tot ziens op donderdag 11 juli bij ons op kantoor!

Meer info? Kijk op onze website of mail naar info@kindenziekenhuis.nl of bel naar 085-0201265