Tristan Bangma

1 november 2023

Landelijke KAR-dag 18 november: met elkaar in gesprek en met deze topsporter!

Nog ruim twee weken en dan is het zover: de landelijke KinderAdviesRaden-dag op zaterdag 18 november! Na drie online landelijke KAR-dagen ontmoeten we elkaar dit jaar weer live, in het mooie Friesland. Jullie hebben je toch ook al aangemeld?

Met elkaar in gesprek…

Het thema is dit jaar ‘met elkaar in gesprek’. Hoe zorg je ervoor dat jij iedere stem hoort, en dat iedereen jouw stem hoort? We hebben het over discussëren, vloggen, een grote stem hebben in je eigen zorg en nog veel meer.

…en met Tristan Bangma!

Er gaat ook een heel speciaal persoon met ons in gesprek, namelijk paralympische baanwielrenner Tristan Bangma! Toen Tristan 8 jaar was, werd bij hem een oogziekte vastgesteld waardoor hij nog maar 25 procent zicht had. Nu is dat 1 procent. Toch ging hij door met wat hij altijd al het liefste deed, namelijk sporten.

Als je leest hoeveel prijzen hij won achterop de tandemfiets, word je duizelig. Tristan haalde onder meer Paralympisch goud op de Spelen van Rio de Janeiro in 2016 en zilver op de Spelen van Tokio in 2021.

Truukjes

“Reizen is natuurlijk wel lastiger als je het niet goed kan zien, maar daar verzin je allemaal truukjes voor.”

In gesprek met deze paralympisch- en wereldkampioen Tristan Bangma, dat wil je toch niet missen? Het belooft een leuke dag te worden met ervaringen uitwisselen, leuke workshops, lekker eten en natuurlijk veel gezelligheid!

Stichting Kind en Ziekenhuis organiseert het dit jaar samen met Revalidatie Friesland.

Zo ziet de landelijke KAR-dag 2023 eruit:

Dag: zaterdag 18 november 2023
Tijd: van 11.00 tot 14.30 uur
Plaats: Revalidatie Friesland, Beetsterzwaag
Thema: Met elkaar in gesprek
Speciale gast: Tristan Bangma
Aanmelden: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/2023kardag

Bekijk de uitnodigingsvideo:

Download de uitnodiging in pdf:

Uitnodiging Landelijke KAR-dag 18 november 2023