9 maart 2021

Nu Online! Aflevering 1 van het webinar-drieluik Alles is Anders!?

Bekijk nu online de eerste afleveringen van het webinar-drieluik ‘Alles is Anders?! Over-leven met zorg’ voor ouders én brussen.

Hoe gaat het met jou, als vader of moeder? Misschien niet het juiste moment nu met Corona? Aan de andere kant: wanneer maak je wel tijd voor jezelf? Want in deze onzekere tijd wordt er van jou als ouder, maar ook als partner (en schooljuf/meester) nóg meer van jou en je veerkracht gevraagd.

Als je toch tijd voor jezelf wilt en kunt maken, kijk dan onze eerste afleveringen van het ‘Alles is Anders?! Drieluik’ terug!

In de eerste aflevering van dit drieluik voor ouders kijken de hosts Wil Molenaar en Anjet van Dijken samen met vader Rob (62, hoogleraar Organisatiepsychologie aan de VU en tevens voorzitter stichting Smith Magenis) en moeder Jeannine (47, verpleegkundige wondexpertiseteam) terug naar de tijd voordat alles(!?) veranderde door de komst van hun kind met zorg.

In de eerste aflevering voor brussen kijken Wil en Anjet samen met broer Daniël (29, sociaal werker) en zus Rachèl (21, student) terug naar de tijd voordat alles(!?) veranderde door de komst van hun broer/zus met zorg.

Je hoort verhalen over wie ze zijn en waren en wat ze allemaal deden. Op een originele manier gaan we in gesprek over wat dat te maken heeft met wie ze nu zijn, en (weer) zouden willen zijn.

Op 28 maart volgt deel twee van dit drieluik en staat centraal wie je nu bent. Anjet en Wil zijn opnieuw host maar er schuiven nieuwe ouders en brussen aan. In deze aflevering zal er veel meer aandacht zijn voor de interactie met de kijkers van de livestream.

Schrijf je nu alvast in voor 28 maart!

Meer informatie