5 januari 2021

Anders is gewoon ook als je chronisch ziek bent!

Ben jij een tiener met een chronische aandoening? Help anderen met een aandoening om zo positief mogelijk te blijven en te kijken naar wat wél kan! Vertel over je ervaringen in een online gesprek voor ons project ‘Anders is gewoon’!

Anders is gewoon‘Anders is gewoon’ wil dat kinderen met een chronische aandoening zo positief mogelijk in het leven staan. Ook willen we dat er meer begrip komt. Om dit te bereiken, gaan we een documentaire maken en bijeenkomsten organiseren.

Maar zover is het nog niet. We hebben jouw hulp nodig! Jouw ervaringen helpen ons om een documentaire te maken die kinderen met een chronische aandoening inspireert. En om te kijken hoe we de bijeenkomsten het beste vorm kunnen geven. We praten dus ook graag met je als je geen personage voor onze documentaire wilt zijn.

Ben jij tussen 10 en 16 jaar? En ben je een doorzetter? Zoek je naar creatieve manieren om iets te doen of bereiken dat voor kinderen zonder aandoening heel gewoon is? Dan willen we jou graag spreken!

Wanneer: als jij tijd hebt

Wat: een kort gesprek via beeldbellen of ‘live’ als je dat liever hebt

Doe je mee?

Stuur ons dan een mail naar: anders.is.gewoon@ziggo.nl of bel/app Gwendid: 06-41393970. Alles wat je vertelt, blijft natuurlijk vertrouwelijk! En je ouders mogen er ook bij zijn.

Willen jij of je ouders eerst meer weten over het project? Bel of mail dan ook gerust.