Landelijke KAR-dag

23 juni 2023

De landelijke KAR-dag 2023 – die wil je niet missen!

Was je erbij vorig jaar, op de landelijke KAR-dag? Ga dan snel kijken, want de aftermovie staat online. Was je er niet bij? Ga dan ook snel kijken en ontdek waarom je de landelijke KAR-dag op zaterdag 18 november 2023 echt niet mag missen!

Dus noteer in je agenda: zaterdag 18 november 2023 landelijke KAR-dag. Dit jaar niet via de laptop maar lekker live, in levende lijve dus op een leuke locatie!

Traditie

De landelijke KAR-dag is een traditie geworden. In november kropen meer dan honderd leden van KinderAdviesRaden in zorgorganisaties op hun vrije zaterdag achter de laptop voor de zevende landelijke KAR-dag. Wat maakten zij mee?

  • veel lol hebben met elkaar;
  • herkenning wat je meemaakt als je met ziekte maken krijgt;
  • elkaar vertellen wat je in jouw KAR voor elkaar krijgt of juist niet;
  • nog meer lol hebben met elkaar;
  • interessante verhalen over je rechten in de zorg, zoals samen beslissen;
  • elkaar vertellen wat je belangrijk vindt en hoe je je weg kunt vinden in de zorg.

Bo Kramer

En dan was er natuurlijk als zeer speciale gast de inspirerende Bo Kramer, Europees kampioen én wereldkampioen én paralympisch kampioen rolstoelbasketbal, terwijl haar grote droom was voetballer worden bij Ajax. Bekijk in de aftermovie hoe dat zo kwam. Bo: “Je hoeft niet altijd de sterkste of de slimste te zijn. Maar als je je goed kunt aanpassen aan wat van jou gevraagd wordt, dan komt je droom uit.”

Landelijke KAR-dag 2023

Op zaterdag 18 november 2023 hebben we natuurlijk weer zo’n leuk en interessant programma, en weer een inspirerende gast. Wie? En Waar? Dat maken we nog bekend. Dus hou onze berichten in de gaten en meld je meteen aan zodra het kan!

Lid worden

Wil je lid worden van de KinderAdviesRaad in jouw zorgorganisatie? Kijk dan op de website van je zorgorganisatie of er een KAR is, meld je aan en kom ook op de landelijke KAR-dag op 18 november!

Meer weten?

In meer dan dertig zorgorganisaties is een KinderAdviesraad en dit aantal neemt snel toe. Kijk op onze website hoe een KAR werkt en hoe jouw zorgorganisatie er één kan opzetten!

kindenziekenhuis.nl/kar
Mijlpaal: al meer dan 30 zorgorganisaties met een KinderAdviesRaad