KindZorgProfessionals gezocht!

0
2867

HELP KIND & ZIEKENHUIS BIJ HET STIMULEREN VAN DE KINDGERICHTE ZORG!

Smiley

Stichting Kind en Ziekenhuis is de patiënten- en consumentenorganisatie voor kinderen in de medische zorg. Wij kennen het Smiley-keurmerk toe aan zorginstellingen die zich positief onderscheiden door het niveau van hun kindgerichte zorg, beoordeeld vanuit het perspectief van het kind en de ouders. De Smiley bestaat in Brons, Zilver en Goud. Toekenning van een Smiley geeft aan dat de door ons beoordeelde zorg voldoet aan alle criteria die Stichting Kind en Ziekenhuis aan de betreffende Smiley stelt.

Visitaties

Zorginstellingen die opgaan voor een Smiley worden bezocht door een visitatieteam. Dit team bestaat uit een teamleider, een ervaringsdeskundige en een zorgprofessional. Het team beoordeelt de zorginstelling vanuit patiëntenperspectief op basis van specifieke criteria. De bijdrage van de zorgprofessional is gebaseerd op zijn of haar kennis en ervaring in de medische kindzorg. De rol wordt vervuld op basis van vrijwilligheid. Er staat weer een flink aantal visitaties op het programma en daarom zoeken wij weer enkele zorgprofessionals om onze teams te versterken.

Gezocht

Ben jij (kinder)verpleegkundige, kinderarts, pedagogische medewerker of anderszins werkzaam als kindzorgprofessional? En ben je werkzaam in een ziekenhuis, de thuiszorg, kinderrevalidatie, bij een verpleegkundig kinderzorghuis of -kinderdagverblijf ? Heb je affiniteit met onze doelstellingen en ben je een aantal dag(del)en per jaar beschikbaar om visitaties uit te voeren? Dan zoeken we JOU!

Meer informatie & aanmelden

Neem voor vragen of aanmelding contact op met Denise Joseph van Kind & Ziekenhuis: d.joseph@stichtingkindenziekenhuis.nl. Bekijk ook onze websites:

www.kindenziekenhuis.nl
www.kindenzorg.nl